Kerst 2025

Openingstijden, kerstmenu en reserveren

24 december 2024
Geopend tot 16.00 uur. (Reguliere lunchkaart tot 15:30 uur)

25 december en 26 december 2025: 
Drie-/viergangendiner, enkel op reservering, waarbij u de menukeuzes van tevoren aan ons doorgeeft. 
Startend om 12:00 of 12:30 of 13:00 of 13:30 uur (tot max 16:30 uur) en 
Startend om 17:30 of 18:00 of 18:30 of 19:00 uur (tot max 22:30 uur.)    
(max 30personen per aanvangstijd, dus vol is vol)

31 december 2024: 
Geopend tot 16.00 uur. (Reguliere lunchkaart tot 15:30 uur)
1 januari 2025:
Gesloten

Hoe kunt je reserveren en hoe geeft je de menukeuzes door?

U kunt (enkel) online reserveren, via de knop op onze site www.brasserieabshoven.nl. Dan krijgt u meteen een bevestigingsmail, en later een mail met een link om uw menukeuze(s) in één keer aan ons door te geven. (Als u de mail niet heeft gekregen: (check de spam) bel ons dan, want dan heeft u mogelijk uw e-mailadres niet goed ingevuld.)

Allergieën kunt u aan het einde op het online formulier invullen. We maken verder in principe geen uitzonderingen op het kerstmenu. Als u iets niet zou lusten, vragen we u vriendelijk, het gewoon op uw bord te laten liggen. Om met Kerst +-450 gasten soepel van 3 of 4 gangen te voorzien, streven we naar zo min mogelijk uitzonderingen en aanpassingen. Dank voor uw medewerking en begrip!

U geeft uw menukeuze uiterlijk drie weken van tevoren aan ons door. 

U komt met de feestdagen genieten, op een unieke locatie in een oude kloosterkerk. Met een heel aparte, warme kerstsfeer en goed eten. Wij kijken ernaar uit! Komt u ook?

 

Keuze uit 3 of 4 gangen: 
Voor-, hoofd- en nagerecht  +- €55,- (ongeveer! want menu nog onbekend)
Voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht  €65,- (ongeveer! want menu nog onbekend)
Kinderkerstmenu, tot 12 jaar €33,- (ongeveer! want menu nog onbekend)

 

Kerstmenu  2025: nog niet bekend

 

NOG IN DE MAAK, maar om een idee te krijgen; die van VORIG JAAR hieronder.

 

Amuse

  • Verrassing      

Voorgerecht

  • Bisque d’Homard * | Noorse garnalen | | lente-ui | cognac
  • Heldere bospaddenstoelensoep | Livar spek (kloostervarken) | lente-ui | krokantje   Kan Vega
  • Knolquille | Nori chips | romige kruidenbouillon | zilte garnituur Vega
  • Sashimi van tonijn | sesam | ponzusaus | frisse garnituur | Yuzu (Japans citroensap)

Tussengerecht   (optioneel)

  • Burrata* | antiboise* | basilicum | pijnboompitten | krokantje  Vega
  • Ambachtelijk gesneden rundercarpaccio | notensla | Grana Padano kaas | pijnboompitten  | zontomaatjes | truffelcrème
  • Sashimi van tonijn | sesam | ponzusaus | frisse garnituur | Yuzu (Japans citroensap)

Hoofdgerecht

  • Varkenshaas | bospaddenstoelensaus | gevulde courgette met ratatouille | stoofpeertje | aardappelgratin
  • Zalmfilet met kruidenkorst | Parmezaanse kaas | kruidenolie | gevulde courgette met ratatouille | krieltjes
  • Gekonfijte eendenbout | gevogeltejus | doperwtenpuree | bramen | witlof | krieltjes
  • Palet van vergeten groente | gekruide notenorzo* | hüttenkäse | eekhoorntjesbrood Vega

Geserveerd met frietjes en mayonaise

Nagerecht

  • Tiramisu | Schrobbelèr | pistache | Goude koffieboontjes
  • Chocoladefudge-taartje | vers fruit | bastognekoek | vanilleslagroom | lavendel met Goldstrike
  • Gevarieerd kaasplankje | vruchtenbrood | olijven | appel-peerchutney